Kendall s bývalým na nákupoch

pridal WonderWoman 6.1.2017 o 22:59


cov

A kupovali rovno auto.

Ak ste ani vy nevedeli, že Kendall randila s týpkom menom Chandler Parsons, nezúfajte. Ani ja som to netušila. Myslela som si, že všetky Kardashianky (okrem Kourtney) majú pri výbere partnera jedinú podmienku – aby bol černoch. Kendall však zrejme stačí, že dotyčný je samými černochmi obklopený – je totiž basketbalista NBA.

V utorok boli spolu obzerať luxusné Bentley autíčka, potom ho bola Kendall spolu s kamoškou Hailey Baldwin z prvej rady podporiť na zápase proti LA Lakers a nakoniec šli spolu na večeru. Kendall vyzerala super, až na desivé „lodičky do dažďa“, ktoré nosí aj Kim. Skutočne nepochopím, na akých drogách bol človek, ktorý navrhol priesvitné topánky na opätku, ktoré vyzerajú ako pršiplášte na nohy. Kendall si do nich navyše dala sieťované pančušky, takže doviedla tento módny shit do dokonalosti. Úprimne – dal by si to niekto z vás na nohu?

1

2

3

4

5

6

7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk