17 ľudí skončilo za mrežami

pridal kara 9.1.2017 o 20:23


enhanced-27483-1428481904-7

Stále neveríte, že ju naozaj okradli?

Verte neverte – to by bol príznačnejší názov pre reality šou rodiny Kardashianovcov. Vzhľadom na to, že veľmi často a veľmi radi manipulujú médiami, ťažko sa nám verí, ak sa stane niečo naozaj. Aj keď ja osobne som v tomto prípade vzhľadom na účasť polície nepochybovala, mnoho z vás áno. A vyzerá to tak, že už aj vy môžete prestať pochybovať o tom, či Kim začiatkom októbra skutočne okradli, alebo či šlo len o marketingový ťah.

Polícii sa totiž podarilo zatknúť 17 podozrivých vo veku 50 – 72. Väčšina z nich sú starí známi kriminálnici, no zopár z nich vraj záznam ešte nemá. Vypátrať sa ich podarilo vďaka stopám DNA, ktoré mali nechať na mieste činu. Kimin právnik povedal: „Tieto správy vítam s veľkou radosťou. Tieto zatknutia sú príjemným prekvapením, pretože po prvé môžeme vďaka tomu nájsť ukradnuté šperky, a po druhé to ukončí všetky tie nehorázne špekulácie niektorých ľudí, ktorí si mysleli, že je múdre predstierať, že táto lúpež bola vymyslená a bol to marketingový ťah zorganizovaný pani Kardashian.“

V Marci bude ich reality šou Verte neverte Keeping Up With Kardashians pokračovať ďalšou sériou a v upútavke môžete vidieť plačúcu Kim, ktorá rozpráva sestrám o tom, že si myslela, že ju strelia do chrbta. Neskôr plače do telefónu, keď jej oznámili, že Karčiho hospitalizovali. Skrátka – nebudete o nič ukrátení. Teda ak by ste sa to náhodou rozhodli pozerať. Nakoniec pripájam ešte jedno video z rozhovoru s Naomi Campbell. Tá bola pred pár dňami v šou Wendy Williams, ktorej sa priznala, že aj ona bola kedysi obeťou takejto lúpeže. A nielen ona, ale aj mnoho ďalších známych ľudí, ktorých ale nechcela menovať, keďže sa rozhodli sami to nezverejniť. Vraj ide o organizovanú skupinu ľudí, ktorá tam prepadáva celebrity už pekných pár rokov.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk