Kirsten Dunst povedala áno

pridal WonderWoman 11.1.2017 o 22:56


cov

Stane sa z nej vydatá žena.

A máme tu prvé zásnuby v tomto roku. Normálne ma tieto „tenkrát poprvé“bavia. Už sme tu mali prvý tohtoročný rozchod a čaká nás ešte prvé tohtoročné tehotenstvo, dieťa a svadba. Možno ňou bude práve tá Kirstenina.

Svoje áno povedala svojmu hereckému kolegovi Jesse Plemonsovi, s ktorým spoločne účinkujú v seriáli s názvom Fargo. Ak je tu náhodou niekto, kto tento seriál pozeráva, poprosím ho o stručnú recenziu, lebo má veľmi vysoké divácke hodnotenia. Tiež získal niekoľko nominácií aj ocenení na minuloročných Emmy Awards a Critics Choice Awards. Možno práve pri natáčaní zahorela medzi Kirsten a Jessem iskra, keďže randiť spolu začali len v máji minulého roku. Bolo to len mesiac po tom, ako sa Kirsten rozišla s hercom Garrettom Hedlundom, s ktorým bola 4 roky. Takže áno, tomu hovorím rýchly skok do nového vzťahu a následne do zasnúbenia sa. Kirsten sa však netají tým, že sa vždy chcela vydať a mať dve deti, takže vo svojich 34 rokoch už má zrejme trošku naponáhlo.

1

2

 

3

Seriáloví manželia

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk