Nicole Kidman blúzni

pridal kara 11.1.2017 o 20:34


nicole-kidman-759

Tento rok by chcela otehotnieť.

Nicole Kidman má asi sklerózu. Zabudla teda, kedy sa to vlastne narodila. Chcela si pozrieť dátum na občianskom, no kvôli skleróze zabudla, kde nechala peňaženku. Išla sa teda pozrieť do zrkadla, a keď zbadala tvár bez jedinej jednej vrásky (čo tam po tom, že s ňou nemôže pohnúť), pomyslela si: Je to v pohode, som ešte mladá! A tak sa jej ďalšieho tehotenstva zachcelo.

Nicole oslávi v júni päťdesiatku, no vrásky si z toho nerobí (botox nedovoľuje). Keď mohla Janet Jackson, môže predsa aj ona! A tak by chcela na prahu päťdesiatky priviesť na svet ešte jedno dieťa. Aby sme si zrekapitulovali jej cestu k materstvu, ktoré si tak užíva – dlhé roky nevedela otehotnieť, takže s bývalým manželom Tomom Cruisom si adoptovali dve deti. Po ich rozvode a nájdení novej lásky v Keithovi Urbanovi sa im podaril zázrak a Nicole v roku 2008 vo veku 41 rokov porodila svoju prvú biologickú dcéru. Ďalšiu dcéru im musela vynosiť náhradná matka, pretože sa im nedarilo. Napriek tomu ale verí v zázraky a dúfa, že tento rok ešte otehotnie. Prezradila to pre Daily Mail.

„Po všetkom, čo sa v mojom živote stalo, materstvo zmenilo úplne všetko a urobilo to môj život lepším. Stále mám malú nádej, že by sa niečo mohlo tento rok stať. Keith a ja by sme si želali mať viac detí. Moja stará mama porodila moju mamu, keď mala 49 rokov. Bola by som nesmierne šťastná a privítala by som to s otvoreným náručím. Prechádzate tým žiaľom znova a znova a potom si začnete hovoriť, že sa to už nikdy nestane. Úprimne, nikdy som neverila, že naozaj porodím dieťa, a potom som sa v 41 rokoch stala mamou. Po toľkých rokoch snaženia sa a napriek nízkej pravdepodobnosti. Pri mojej druhej dcére sme zvolili náhradnú matku, pretože sme chceli ďalšie dieťa tak veľmi, až to bolelo. Mala som pocit, že moje šance počať sú stále menšie a menšie. No potom prišla Faith.“

Aj keď sa nás Keith a Nicole snažia presvedčiť, že u nich všetko maximálne klape, v posledných týždňoch sa objavuje šuškanda, ktorá tvrdí niečo iné. Ktovie, či ich túžba po ďalšom dieťati nepramení z túžby zachrániť ich manželstvo – už sme predsa takéto prípady videli aj medzi celebritami (že, Gwen? že, Jennifer Garner?).

Nicole s adoptívnymi deťmi

3be49f9f00000578-4090722-image-a-7_1483706842823

Nicole s biologickými deťmi

3be4a00d00000578-4090722-image-a-3_1483706823703

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk