Selena Gomez a The Weeknd sú spolu

pridal WonderWoman 11.1.2017 o 19:34


cov

A máme aj fotky ako dôkaz.

Náš Ignác si dal do nového roka predsavzatie, že bude loviť čo najlepšie zábery a tentokrát sa mu podarilo uloviť skutočnú senzáciu. Vďaka jeho bystrému oku a rýchlemu prstu na spúšti vám prinášame horúcu novinku z Hollywoodu a tou je nový párik na scéne. A som si istá, že to bude od začiatku veľmi diskutovaný párik. Je ním Selena Gomez a The Weeknd.

Ignác ich prichytil pre odchode z reštaurácie Giorgio Baldi v Santa Monice a ich správanie bolo jednoznačné – títo dvaja sú si veľmi blízki. Selena bola vysmiata ako slniečko, neváhala sa zavesiť Weekndovi okolo krku, dať mu pusu na líce a samozrejme – už majú za sebou aj bozkávanie. Konečne tu máme nejakú bozkávačku čerstvého celebritného páriku. Podľa blízkeho zdroja sa spolu už nejaký čas stretávajú, pracovali na spoločnej hudbe a momentálne sa lepšie spoznávajú. A Selene sa vraj veľmi páči. Ja sa hlavne neviem dočkať, ako na to zareaguje Justin. Ako prví si to určite zlíznu jeho fanúšikovia, ktorých tak rád šikanuje a potom určite od zlosti zvlečie z kože ďalšie nevinné zviera. A Selena si zatiaľ bude veselo wíkendovať.

1

2

3

4

5 6

7

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk