Amanda Seyfried na prechádzke

pridal WonderWoman 15.1.2017 o 12:17


cov1

Už sa nám pekne zaguľacuje.

Amande rastie bruško už od novembra, kedy zverejnila, že so svojim snúbencom Thomasom Sadoskim čakajú prvé dieťa. V marci to bude rok, čo spolu začali randiť a tipujem, že bábo príde na svet niekedy v lete. Zaujímalo by ma, či dovtedy stihnú zrealizovať aj svadbu, alebo chcú počkať a sľúbiť si večnú lásku s dieťatkom v náručí.

Čím som si však istá je, že na svadbe nebude chýbať Amandin verný psík Finn. S Amandou sú takmer nerozluční a nebolo tomu inak ani v piatok, keď boli spolu na prechádzke v Hollywoode. Neboli však spolu celý deň, Finn strávil niekoľko hodín v psej škôlke. Teda tak to volám ja, ale je to to miesto, kam majitelia dajú cez deň svojich psíkov, aby neboli doma sami a namiesto toho sa hrali s inými psami v psej škôlke. Cestou odtiaľ sa ešte zastavili v čistiarni a mohli ísť domov. Už sa teším, keď nám o pár mesiacov Ignác pošle fotky Amandy, ako jednou rukou tlačí kočík a v druhej má na vodítku Finna. Psíky v kombinácii s bábätkami sú vždy super.

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk