Toma Hardyho pobavil vlastný penis

pridal WonderWoman 15.1.2017 o 12:03


cov

Pardon, vlastne podpis.

Teda aby som bola úplne presná – pobavil ho vlastný podpis, ktorý vyzerá ako penis. Zistil to včera na Medzinárodnom letisku Los Angeles, kde po prílete začal rozdávať autogramy. Jeho nový seriál Taboo, ktorý momentálne tak aktívne promuje, má zjavne veľký úspech a tak po Tomovi vzrástol aj dopyt fanúšikov. Pravdupovediac som si myslela, že ho žerieme len my ženy, ale na letisku sa okolo neho zhŕkli len samí chlapi a pýtali si autogram. A zlatý ochotný Tom im ho ochotne dal.

Jeden z chlapíkov ho však upozornil, že jeho podpis vyzerá ako penis a Tom si so smiechom uvedomil, že má pravdu. Jedného z chlapíkov, ktorý ho natáčal, dokonca na rozlúčku objal a ďalšiemu venoval svoj penisový podpis na šiltovku. A ja rozmýšľam, či je ešte stále v hraniciach normálnosti, že im obom závidím. To objatie hlavne, plus by som tiež chcela nosiť na čiapke penis Toma Hardyho. Pardon podpis, tie dve slová sú tak podobné.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk