Nový celebritný párik

pridal WonderWoman 17.1.2017 o 19:27


cov

Kto komu strká ruku za nohavice?

Nechcem nikoho podceniť, ale týchto dvoch ste podľa mňa nespoznali. Dokonca si myslím, že mnohí nebudú poznať ani jedno z mien tejto dvojice. Nie každému totiž venujeme na Pikoškách toľko priestoru, alebo vôbec nejaký priestor. A mám taký pocit, že tento chlapík sa u nás ešte neobjavil.

Aby som ale nechodila okolo horúcej kaše, nový párik na titulke sú herci Diego Luna a Suki Waterhouse. Ja osobne poznám Diega z dvoch filmov. Prvým je Hriešny tanec 2 z roku 2004 a druhým minuloročný Rogue One: A Star Wars Story. A teraz pár detailov k čerstvým zaľúbencom. Ignác ich v sobotu nachytal na romantickej prechádzke v Mexiku, kde víkendovali v luxusnom hoteli. Hoci na prvý pohľad vyzerajú ako vrstovníci, je medzi nimi celkom slušný vekový rozdiel. Suki má 25 a Diego 37. Netuším, ako a kedy sa dali dokopy a ich hovorcovia sa k tomu odmietli vyjadriť, ale myslím si, že im to spolu celkom svedčí. Uvidíme, na ako dlho.

 

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk