Kate Moss oslavovala

pridal WonderWoman 19.1.2017 o 22:06


cov

Svoje 43. narodeniny.

Kate je stará známa párty žena, ktorá vždy rada vyhľadávala žúrky. Hlavne tie, kde sa chlast potokom lial a hop- šup prášok sypal. A hoci veľa žien od istého veku prestáva považovať narodeniny za dôvod na oslavu, Kate medzi ne nepatrí a na svoje 43. narodeniny si veľmi rada vyhodila z kopýtka.

Svojich 43 sviečok si sfúkla v pondelok v reštaurácii China Tang v Londýne. Zrejme však fúkala už predtým, lebo jej pri príchode robilo trošku problém zaostriť. Každé oko jej pozeralo niekde inde a vyzerala, že už skoro večer je spoločensky unavená. Doprovod jej robil mladučký feťák frajer Otto Von Bismarc, ktorý nám nejako viditeľne pribral. Asi sa mu darí abstinovať od drog, ktoré mu Kate v máji zatrhla a poslala ho na liečenie. Možno je dokonca tak starostlivá frajerka, že čokoľvek mu doma nájde, vyšňupe to namiesto neho, aby zostal čistý. Reštauráciu vraj opustili v skorých ranných hodinách, no každý zvlášť. To od Otta nebol veľmi pekný narodeninový darček…

 

1

2

3

4

5

6

7

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk