Kendall s bývalým na nákupoch

pridal WonderWoman 21.1.2017 o 22:45


cov

Počkať, toto tu už bolo…

A konkrétne to tu bolo pred dvoma týždňami, keď bola Kendall so svojim bývalým (o ktorom som ani nevedela, že existuje) kupovať auto. Alebo si aspoň nejaké vyberať. Bol to basketbalista NBA Chandler Parsons a okrem nákupov spolu boli aj na večeri. No ale Chandler nie je jediný, s kým trávi Kendall svoj voľný čas, takže vytiahla do obchodov aj ďalšieho svojho bývalého a tým je rapper A$AP Rocky.

S ním mala údajne randiť v lete minulého roka, ale keďže Kendall sa k svojmu milostnému životu vôbec nevyjadruje, netušíme, čo medzi nimi skutočne bolo. Čo však vieme je, že v utorok ho vytiahla na nákupy do New Yorku a spoločnosť im robili aj Kylie s Tygom. Keď sa však zahľadím na A$AP Rockyho a jeho farebný outfit, napadá mi, že možno to nie je bývalý frajer, ale niečo ako najlepšia kamoška Kendall. No nevyzerá v tom fialovom chlpatom svetríku mierne homosexuálne?

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk