Demi s frajerom utiekli z koncertu

pridal WonderWoman 22.1.2017 o 22:59


1

Čo ich k tomu prinútilo?

Správna otázka nie je čo, ale kto. Demi Lovato totiž trošku nedomyslela, že keď vezmete svojho súčasného frajera na koncert svojho bývalého, je veľmi veľká pravdepodobnosť, že sa tí dvaja stretnú. A to by mohol byť dosť trápny moment.

V stredu vzala Demi svojho bombového frajera Guilherma “Bombu” Vasconcelosa na koncert skupiny DNCE, ktorej lídrom je Joe Jonas. S ním chodila Demi v roku 2010, po tom, čo sa do seba zaľúbili pri natáčaní filmu Camp Rock. Zostali priatelia (hoci bližší vzťah má s jeho bratom Nickom), spolupracujú spolu aj na hudobných projektoch a tak sa niet čo diviť, že si Demi zašla aj na jeho koncert. Ale keď kapela dospievala, Demi s Guilhermom vzali nohy na plecia a veľmi rýchlo sa z divadla Belasco vytratili. Možno Demi nechcela riskovať, že keď ich Joe príde pozdraviť a povie napríklad niečo nevhodné, tak mu Bomba jednu prijebe vrazí.

1

2

Zdrhačky z koncertu3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk