Ôsmy div sveta

pridal kara 23.1.2017 o 21:45


0

Táto riť si zaslúži zápis do Guinnessovej knihy rekordov.

Ako tá najnechutnejšia zo všetkých. Najväčšia zo všetkých. Najširšia zo všetkých. A s rozhodne najhoršou celulitídou, akú som vo svojom živote mala možnosť vidieť. Majiteľkou tohto úkazu je Iggy Azalea. A mne je strašne ľúto, že na ňu nemám telefónne číslo, pretože by ma zaujímalo, ako sa k tomuto dá dopracovať. Rada by som to vedela, aby som sa tomu mohla vyvarovať. Nechce sa mi veriť, že toto je dielom matky prírody. A ani to, že je to dielom plastického chirurga. To jej museli spáchať jedine tí mimozemšťania, ktorí ju uniesli prvýkrát pred dvoma rokmi. Zrejme si na nej chceli vyskúšať jeden zo svojich experimentov. Pokúsili sa preniesť mesačný povrch na zadnú časť jej tela a experiment bol očividne úspešný. Minimálne tie krátery tomu nasvedčujú. Ak poriadne zazoomujete, uvidíte aj americkú vlajku, ktorú tam pred rokmi zapichol Buzz Aldrin.

Iggy sa túto novú a vylepšenú časť svojho tela rozhodla troška ukázať na dovolenke v Mexiku. Tam je momentálne so svojimi kamošmi a novým nabijakom. Románik s French Montanom evidentne nevydržal a v noci ju už objíma (ak na ňu cez tú riť vôbec dočiahne) iný muž, ktorý sa zhodou okolností podobá na jej bývalého snúbenca, ktorý jej zlomil srdce. Volá sa LJay Currie a pracuje ako hudobný producent. Alebo lepšie povedané, skôr sa snaží preraziť. A preto zrejme preráža aj Iggy.

1

2

3

Jeden z jej kamarátov pri pohľade na jej riť stratil reč. A neskôr si dobrovoľne vypichol oči.

4

5

6

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk