Romantika v aute

pridal kara 27.1.2017 o 12:14


0

Kristen Stewart a Stella Maxwell sú do seba.

Kristen a Stella konečne potvrdili svoj vzťah (?). Po vyše mesiaci spoločných prechádzok a nákupov si minulý týždeň vyrazili do Milána na romantický výlet. Prečo fotky uzreli svetlo sveta netuším, ale odhadujem, že sa nejaký nenažraný paparazzi za ne snažil vyše týždňa získať čo najvyššiu sumu. A náš Ignác to nebol, inak by sme fotky mali už dávno, pretože on dostáva výplatu iba od nás.

Kristen a Stella si okrem Milána užívali aj jedna druhú. Nechýbala ani bozkávačka v aute, ktorú sa podarilo zachytiť na foťáky paparazzov. Tie autá tuším nejako Kristen rozpaľujú. Vidno, že 26 ročná mastná hlava Kristen má na svoju rovnakú starú frajerku výrazný vplyv, lebo sa už zrejme prestala česať aj ona. Som zvedavá, koľko potrvá, kým si prestane vlasy po vzore svojej slávnejšej polovičky aj umývať. Otázne je, či to vôbec stihne, kým si Kristen vyhliadne nejakú inú obeť a ju odkopne. A ešte než sa tu do mňa pustí Občianske združenie na ochranu práv mastných hláv lesbických herečiek – áno, viem čo je to gél na vlasy a ako slúži. Ale Kristen mi smrdí aj cez monitor (podobne ako Johnny Depp), takže verziu s gélom na vlasy nežeriem.

1

2

3

4

5

6

7

8

9







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk