Beyoncé je tehotná

pridal kara 1.2.2017 o 19:37


0

A to nie je všetko!

Malá Blue Ivy, ktorá začiatkom januára oslávila 5 rokov, sa tak môže tešiť na súrodenca. A nie na jedného, ale rovno na dvoch. Beyoncé pred pár minútami oznámila na svojom isntagrame, že čakajú dvojičky. Na Pharrellove trojičky to síce nemá, ale aj tak z toho vybuchol internet. A podľa fotky, ktorú pripojila, je zrejmé, že sa chce pri tomto tehotenstve vyhnúť špekuláciám o tom, či bábätká narástli v jej bruchu alebo nie.

K fotke, na ktorej si drží bruško a cez hlavu má prehodenú slušivú záclonku, napísala: „Radi by sme sa podelili o našu lásku a šťastie. Boli sme dvakrát požehnaní. Sme neskutočne vďační, že naša rodina sa rozrastie o dvoch, a ďakujeme vám za vaše priania. -Carterovci „

Podľa veľkosti jej brucha odhadujem, že bábätká sa možno podarili počas augustového a septembrového dovolenkovania na jachtách. Aj keď niečo mi našepkáva, že možno nebudú splodené úplne prirodzenou cestou. Niežeby na tom záležalo, len sa v tom tak bulvárne vŕtam. Bey s Jayom totiž po narodení malej priznali, že o jedno bábätko už predtým prišli. A keďže má Blue Ivy už 5 rokov, je celkom možné, že sa im dlhšie nedarilo. V poslednom čase sú všade samé dvojičky, no osobne poznám iba jedny, ktoré sa podarilo namiesiť bez zásahu doktorov.

Bábätkám do života želám veľa zdravia, šťastia, málo mediálneho záujmu, čo najviac súkromia, a to najdôležitejšie zo všetkého – nech sa nepodobajú na tatka.

1

Carterovci

2

3

4

5

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk