Nahá a tehotná

pridal kara 2.2.2017 o 17:15


0

Nahá a tehotná Beyoncé láme internet.

Beyoncé včera oznámením tehotenstva spôsobila niečo, čo sa naozaj tak často nevidí. Doslova explodoval celý internet a ešte stále neprestal vybuchovať. A zrazu mám všade správy o tehotnej Bey a žiadne o škaredom a oranžovom ujovi s mŕtvym zvieraťom na hlave. Takže sa teším a fakt ti ďakujem, Bey.

Svojím oznámením na Instagrame rovno trhla aj rekord – fotografia sa stala najlajkovanejšou v histórii instagramu. Dovtedy držala prvenstvo Selena s fotkou, na ktorej pije Colu, pri ktorej bolo 6, 3 miliónov lajkov. A len po siedmych hodinách už malo Beyoncine tehotné brucho 6, 4 milióna lajkov. V momente písania článku je to už 8, 3 milióna lajkov. A stále pribúdajú. Trúfam si predpokladať, že jediné, čo tento rekord môže tento rok prekonať, bude fotka jej čerstvo narodených dvojčiat a ich predstavenie svetu.

Bey si upravila aj celú webovú stránku, na ktorej momentálne nájdete jej tehotenské fotografie, rodinné fotografie, spomienky, zábery z tehotenstva s Blue a tak podobne. Niektoré fotky s bruškom sú celkom odvážne a myslím, že je celkom jasné, kvôli čomu to tak je. Beyoncé sa chce očividne poistiť a nechce sa jej počúvať o tom, že ani tieto deti nevynosila sama. Za predpokladu, že Blue naozaj rástla v jej bruchu a že predtým o jedno bábätko (o jednom vieme, možno ich bolo aj viac) prišli, tieto špekulácie sa jej asi nepočúvali ľahko. Takže nech sa páči, vážení, tehotná a holá Beyoncé zo všetkých možných uhlov.

1

2

3

3a

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

počas tehotenstva s Blue Ivy

17

18







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk