Mariši straší vo veži

pridal kara 4.2.2017 o 18:29


0

Ešte stále je presvedčená o tom, aká je strašne sexy.

Mariah Carey včera zverejnila novú pesničku I Don´t . Pri jej písaní sa značne inšpirovala Taylor Swift, pretože je to pesnička o jej rozchode so snúbencom Jamesom Packerom. Nechýba ani videoklip, ktorý je podobne traumatizujúci ako ten, ktorý vypustila na Vianoce. Ale keby sme sa na to chceli pozrieť v pozitívnom svetle, môžeme si povedať, že Mariah len robí názornú ukážku toho, čo nerobiť, keď chcete starnúť s gráciou. Opäť nechýbajú všetky oblečky aspoň o dve čísla menšie, s hlbokými výstrihmi, s výstrihmi na bokoch, takže spodné prádlo sa nekonalo, a svoje miesto si v klipe našiel aj korzet.

Vo všetkých týchto šmeksi oblečkoch Mariah pózuje v nejakom luxusnom aute, v ktorom sa váľa po zadných sedadlách. Alebo tam stojí a v kŕči sa snaží o sexy pohľad a sexy prikrčenie. Nevychádza jej to, ale čo už. Prvý raz som si všimla, že jej ľavé oko (z nášho pohľadu na pravej strane) ju drvivú väčšinu klipu neposlúcha, je privreté a akési menšie. Žeby nejaký vedľajší účinok botoxu? Ktovie. Okrem iného nechýba v klipe ani dramatická pasáž, keď sa Mariah rozhodne spáliť svoje svadobné šaty.

V texte pesničky sa dozvieme, že Mariah vie, že ju ľúbi, ale že jej neverí (čo sa spätne ukázalo ako odôvodnené) a že jej nerozumie. Že jej hovoril, že bude navždy jej a kŕmil ju klamstvami. Teraz už sa jej ale plakať nechce, aj napriek tomu, že rozchod bol jej najväčšou nočnou morou. Ďalej nám Mariah múdro hovorí, že keď niekoho ľúbite, nesprávate sa k nemu zle. A že James pokazil všetko, čo medzi nimi bolo. A tak ďalej, už je vám to asi jasné. Tak nech sa páči, príjemnú zábavu.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk