Super Bowl 2017

pridal kara 6.2.2017 o 18:45


0

Ale futbal nás nezaujíma.

Ako už každoročne, aj tento rok sa konal začiatkom februára v Amerike Super Bowl, čo je tam u nich niečo ako futbalový sviatok. Ten tohtoročný sa konal včera večer. Nás na Pikoškách ale futbal nezaujíma vôbec. Trocha iné je to už ale pri veľkom koncerte počas polčasu. A pri reklamách. Toto nás totiž zaujíma. Minulý rok zaspievali Coldplay, Beyoncé a Bruno Mars, tento rok ich vystriedala Lady Gaga a tá si na obrovskú šou vystačila aj sama. Začala spevom na streche, odkiaľ po dospievaní pesničky zoskočila dole. To bol ale len šikovný trik pre tých, ktorí sledovali telku a neboli priamo tam. Ako neskôr vysvitlo, táto časť bola natočená vopred a reálne kamery začali zaberať až „v polke zoskoku“, keďže Gaga čakala zavesená na lanách v polke štadióna. Behala, tancovala, skákala, točila sa na lanách vo vzduchu a popritom všetkom spievala ako pani. Zazneli jej najväčšie hity ako Just Dance, Poker Face, Born This Way, Million Reasons, Bad Romance a Telephone. Počas tej poslednej menovanej všetci s napätím očakávali, či vybehne na pódium aj tehotná Beyoncé, no nestalo sa to. A myslím, že to bolo dobré rozhodnutie zo strany Gagy, inak by sa nikde nepísalo o nej, ale všade len o tehotnej Bey. Jej vystúpenie bolo skvelé aj napriek tomu, že si nepovolala na pomoc žiadnych hudobných hostí.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

11a

12

13

14

15

16

17

Ani tento rok nechýbali pre Super Bowl typické vtipné a kreatívne reklamy plné celebrít. Musím ale povedať, že tento rok boli podľa mňa rozhodne najslabšie za posledných pár rokov (teda odkedy to sledujem). Objavili sa v nich Martha Stewart, Snoop Dogg, Lady Gaga, Justin Bieber, Miranda Kerr, Tom Brady, Jason Statham, Gal Gadot, Justin Timberlake a mnohí ďalší. Najviac ma pobavili reklamy na avokádo a Mr. Cleana.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk