Čo týždeň dal

pridal kara 8.2.2017 o 22:59


0

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Začnime tým najdôležitejším. Dcérka Jamie Lynn Spears – Maddie – je v poriadku. Zázraky sa zrejme ešte stále dejú. Včera polícia informovala, že sa Maddie počas dňa prebrala, rozpráva, spoznáva rodinných príslušníkov a je viac-menej v poriadku. Vyzerá to tak, že žiadne neurologické následky mať nebude ani napriek tomu, že bola pod vodou niekoľko minút. Polícia sa rozhodla ešte uviesť na pravú mieru aj okolnosti nehody – nehoda sa stala na pozemku Spearsovcov, Jamie aj jej manžel boli pri tom a videli, ako sa to stalo. V snahe vyhnúť sa prekážke sa štvorkolka prekotila do jazera. Maddie bola pripútaná, takže ju svojpomocne nevedeli vyslobodiť. Za niečo vyše dve minúty bola údajne na mieste záchranka, Maddie vytiahli a zvyšok už poznáte.

1

Lady Gaga v nedeľu ukázala na Super Bowle všetkých pseudospeváčkam, ako sa to robí, a po vystúpení oznámila svetové turné. Že sa tešíte? Tak to sa ani nemusíte. K nám, samozrejme, nezavíta. A ani do Viedne a ani do Prahy. Keď sa vám kvôli nej bude chcieť cestovať až do Berlína, tak jej odo mňa odkážte, že čauko. A že by mohla prísť urobiť rozhovor exkluzívne pre Pikošky.

2

Vyzerá to tak, že Madonnina rodina sa zanedlho rozrastie. Len pred pár dňami Madonna osobne poprela špekulácie médií o tom, že sa snaží v Malawi adoptovať ďalšie deti, no vyzerá to tak, že klamala. V utorok jej súd povolil adopciu (aj keď pre cudzincov je zakázaná), a tak je predpoklad, že niekedy teraz už Madonna mieri domov aj s dvoma novými dcérkami – dvojičkami Esther a Stellou Mwale. Veď keď môže mať dvojičky Beyoncé, môže ich mať predsa aj ona.

3

A keď už sme pri tej Beyoncé… S Jayom sa vraj o druhé dieťa snažili roky, no vôbec sa im nedarilo. A teraz, keď majú na ceste rovno dve, sú vraj šťastím celí bez seba. Blízky zdroj má našťastie aspoň nejaké spôsoby, a tak si pre seba nechal informáciu, či Bey a Jay využili pomoc lekárov, alebo sú dvojičky v Beyinom brušku dielom prírody.

4

Uma Thurman a jej bývalý snúbenec Arpad Busson sa konečne dohodli na starostlivosti o ich spoločnú dcéru Lunu. Uma bude mať malú v 98%nej starostlivosti, ale podmienkou bolo, aby vrátila Arpadovi 8 karátový snubák, ktorý ho vyšiel na milión dolárov. Urobila tak a zrazu už mu nevadilo, že malú takmer neuvidí. Zvláštne, že?

5

Ryan Gosling a Eva Mendes si napriek tomu, že sú áčkové celebrity, žijú taký celkom bežný život. Blízky zdroj prezradil magazínu People, že spoločne s rodinou žijú v dvojizbovom dome v Los Angeles, ktorý si Ryan kúpil ešte ako mladý muž bez záväzkov. Dokonca nemajú ani žiadnu pestúnku a deti sa snažia vychovať úplne normálne, mimo celého celebritného pozlátka. Múdro.

6

Vyšetrovanie lúpeže Kim Kardashian postupuje. Z pôvodných 17 zatknutých už síce niekoľko pustili, ale padlo už aj niekoľko obvinení. Jeden z obvinených sa troška rozrozprával a prezradil polícii, že Kimike sa už šperky naspäť nedostanú, pretože ich roztavili a predali.

kim-kardashian-101116-1479333905-compressed

Mastná hlava Kristen Stewart účinkovala v sobotu v Saturday Night Live a ja som si všimla hneď niekoľko vecí – keď sa umyje, je vlastne dosť pekná, má neskutočne dobré nohy a vlastne je aj celkom dobrá herečka. Som šokovaná.

Matt Damon a Jimmy Kimmel ešte stále neprestali (a ja dúfam, že ani nikdy neprestanú). Matt sa v pondelok obliekol do dresu Toma Bradyho, nasadil na hlavu helmu a vyšiel von namiesto Toma. Fakt ma to stále baví. Prosím, pokračujte.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk