Nová Lara Croft

pridal WonderWoman 7.2.2017 o 23:50


cov

Natáčanie je v plnom prúde.

Niektorí z vás už možno vedia, že v novom spracovaní slávneho filmu Tomb Rider si hlavnú úlohu zahrá Alicia Vikander. Lara Croft sa pre mnohých rovná Angelina Jolie, ale treba si priznať, že Angelina už dávno nie je tá neohrozená sexica s pištoľou na stehne a vo vypasovanom tielku. Nahradila ju nová, sviežejšia a menej obdarená žienka, a to práve naša Alicka.

Je pravda, že sa mi do tejto úlohy na prvý pohľad nehodí, no zároveň si myslím, že ju môže zvládnuť veľmi dobre. Súdim tak aj na základe najnovších fotiek z natáčania, ktoré prebiehalo v Južnej Afrike. Alicka je tam správne spotená, sústredená na výkon a plní rôzne akčné úlohy. Tvorcovia zostali verní pôvodnému obrazu Lary Croft a aj Alicia má na sebe khaki tielko, vlasy v cope a od pása dolu je oblečená ako drsná lesbička. Film by mal prísť do kín budúci rok, takže uvidíme, ako sa Alicka s touto rolou popasuje. Ja staviam na to, že dobre.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk