Clooneyovci sa stanú rodičmi

pridal WonderWoman 9.2.2017 o 22:01


cov

A dokonca dvojnásobnými.

Nuž, Beyoncé a JayZ nie sú jediný hollywoodsky pár, ktorý čaká dvojičky. Rôzne pofidérne médiá, ktorým sme zo skúsenosti neprikladali žiadnu váhu, už nejaký čas vyhlasovali, že Georgova Amal čaká dvojičky. Neviem ako vám, ale mne to vtedy prišlo riadne pritiahnuté za vlasy. Amal bude mať o rok 40, takže si dala s bábätkom dosť na čas, ale nech sa páči – jedno tehotenstvo vybavila rovno dvoma deťmi. Šikovné.

Túto novinu dnes oznámila vo svojej relácii moderátorka Julie Chen. Potvrdil to tiež ich blízky zdroj, takže hádam to nebude žiadna kačica. Hnev tých, čo veľmi nesympatizujú s oznámeniami o tehotenstvách a pôrodoch by asi poriadne naštvalo, keby bol tento článok nakoniec zbytočný. Takže hoci známa televízna osobnosť je považovaná za dôveryhodný zdroj, úplnú istotu budem mať až po oficiálnom vyjadrení manželov Clooneyovcov. Tak hádam opodstatnene a nie predčasne – gratulujeme!

01







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk