Tom Hardy vás uloží do postele

pridal WonderWoman 15.2.2017 o 22:58


cov

A nezabudne ani na rozprávku na dobrú noc.

Skvelá správa – Tom a jeho rozprávky na dobrú noc sú späť. Túto zaujímavú spoluprácu s televíznou stanicou CBeebies odštartoval koncom minulého roka a pokračuje v nej aj teraz. Mamičky po celom internete sú z toho nadržané nadšené, nejaké deti sa tiež určite tešia a najviac sa z toho teším ja. Ako zo všetkého, čo súvisí s Tomom Hardym.

Televízny program Bedtime Stories odvysielali s Tomom a jeho verným Woodstockom včera, takže tomu hovorím ideálny valentínsky darček. Tom tentokrát čítal knižku s názvom The Cloudspotter od svojho menovca Toma McLaughlina a mnoho mamičiek na Twitteri priznalo, že to ani nepozerali s deťmi. Spravili múdro, lebo ochkať pred deťmi nad ujom, ktorý nie je ich ocko, by bolo asi dosť nevhodné. Mne osobne teda stačil už iba krátky teaser, v ktorom sa mi Tom prihovára, posiela ma do postele a tvrdí, že sa čoskoro uvidíme. A to, ako na konci popraje dobrú noc a usmeje sa.. konečná. Ku šťastiu ozaj stačí tak málo.

 

4

5

Kľudne mi takto pozeraj do okna, Tom6

Vyberám si toho plyšáka v červenej bunde7

Áno, toho väčšieho s ďalekohľadom8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk