Prekvapko!

pridal kara 18.2.2017 o 20:17


0

Bocian priniesol bábätko. Alebo to bola náhradná matka?

Si to predstavte. Jedného dňa sa len tak ráno zobudíte a v detskej izbe nájdete namiesto dvoch detí tri. Také niečo sa stalo zrejme aj Zoe Saldane. Teda asi. Alebo možno ani nie. Každopádne, napriek tomu, že tehotná nebola, má zrazu deti tri. Pred malou chvíľkou to oznámila na svojom instagrame, kam zavesila fotku všetkých svojich troch ratolestí a dopísala k nej: „Marco a ja vás chceme s nadšením informovať o narodení nášho syna Zena. Vďaka tomuto novému prírastku do našej rodiny sa cítime neskutočne požehnaní. #trajachlapci“

Nejako sa nám tie alternatívne metódy rozmnožovania v Hollywoode rozmohli. Dvojičky sem, náhradná matka tam. Nezachytila som, že by mala Zoe problémové prvé tehotenstvo, a keďže jej dvojičky Cy a Bowie majú ešte len dva roky, nevidím to ani tak, že by túto možnosť zvolili kvôli dlhoročným neúspechom, ale oni asi vedia najlepšie, čo je za tým. Možno s nami Zoe len svoje zdravotné problémy nezdieľala. A možno sa len rozhodla, že táto cesta bude pohodlnejšia. Nech je to akokoľvek, z tohto rozhodnutia vznikol malý Zen, ktorého týmto vítame na svete!

Cy a Bowie s novým súrodencom

1

Zoe s dvojičkami

2

šťastní rodičia

740

3675432200000578-3700675-image-m-23_1469076874022







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk