Rodinka na basketbale

pridal kara 20.2.2017 o 18:55


0

A Beyoncé sa konečne obliekla!

Beyoncé konečne pochopila, že nemusíme jej nahé tehotné telo vidieť každý druhý deň, aby sme jej verili, že je teraz už naozaj v očakávaní ona sama. Bey sa fakt hecla, pretože tentokrát neukázala ani cecky. Bola normálne celá oblečená. Teda ak sa tie jej nohavice, ktorých väčšiu plochu tvoria diery než látka, ešte dajú počítať za plnohodnotný kúsok odevu. Jednu vec si ale mohla odpustiť. Celá opuchnutá a v pokročilom stádiu tehotenstva a napriek tomu si tlačí nohy do sandálkov na opätku. Asi sa inšpirovala jej kamoškou (ha-ha) Kim.

Bey a jej rodinka si včera poobeda vyrazili užiť si trocha dobrého basketbalu. Teda, neviem či bol dobrý, do športov sa nevyznám, ale podujatie sa volalo 2017 NBA All-Star Game, takže z toho mám pocit, že to asi malo nejakú úroveň. Okrem bábätiek v bruchu vzali so sebou aj malú Blue Ivy, ktorú viac bavilo drtenie hier na maminom iPhone, než sledovanie zápasu.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Zase ma ohováraš, kara?!

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk