Kuk, pikoškári

pridal WonderWoman 21.2.2017 o 22:57


cov

Karol vám práve venoval svoj vzácny úsmev.

A to by ste si mali fest vážiť. Vieme predsa, že Karol je na úsmevy skúpy a že sú u neho priam rarita. Ignácovi sme robili dodatok k zmluve, v ktorom má uvedený príplatok za každú fotku, na ktorej sa mu podarí zachytiť Karola s úsmevom. Zatiaľ sme s tým veľké výdavky nemali, to vám môžem povedať. Ale včera nám poslal až tri fotky, na ktorých Karči odhaľuje zuby, takže Ignác si vo februárovej výplate prilepší a to len vďaka Karolovi.

Prvý úsmev nám venoval včera, keď boli s Kim a s deťmi na obede v Calabasase. Vybrali sa do sushi reštaurácie a vzali so sebou aj Kourtney a malú Penelope. Tá zas dvíhala náladu namrzenej North, ktorá podľa vôbec nemá rada sushi a chcela ísť radšej do Mekáču. Vliekla sa za Kim s odutou pusou a nechýbalo veľa, aby sa rozplakala. Len čo sa však chytila za ruku s Penelope, hnev zmizol a už veselo rozoberali životy svojich stotisícových bábik. Ďalšie dva úsmevy zo seba Karol vydoloval v sobotu, keď boli s Kim na romantickej večeri v Los Angeles. Nezaprel svoj skvelý cit pre módu a k teplákom zvolil čiernu jeansovú bundu s vyšívanými kvetmi. Vždy je to však lepšie ako Kim, ktorá sa niesla ako kráľovná v obrovskom kožuchu. Pripomenula mi Revenanta, ale Leo vo filme narozdiel od nej konal v sebaobrane.

1

2

3

4

5

6

7

8

Malý Dvojzubec9

10

11

Na večeri s Kimike12

13

14

Úsmev!15

16







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk