Pán Pästička dostal zákaz približovania

pridal WonderWoman 22.2.2017 o 22:27


cov

Kto oň požiadal súd?

O zákaz približovania sa požiadala (ako inak) žena a to nie len tak hocijaká. Je to jeho bývalá frajerka a má veľmi vážne dôvody, kvôli ktorým už nechce Chrisa ani vidieť a potrebuje, aby na to dohliadol súd.

Tou vystrašenou ex je Karrueche Tran, s ktorou si Chris začal v roku 2011. Najskôr sa rozišli kvôli Rihanne, ku ktorej sa Chris vrátil a potom to v roku 2015 ukončila Karrueche keď sa dozvedela, že Chris bude otcom. A aby toho nebolo málo, počas toho celého ju mal Chris aj fyzicky napadnúť. Karrouche uviedla, že Pästička sa jej mal vyhrážať zabitím, mal ju udrieť do brucha a dokonca existujú aj svedkovia zo susedstva, ktorí ju počuli, ako kričí a ako ju Chris mláti. Šlo vraj o klasické domáce násilie a potvrdila to aj hudobníčka Kay Cola, ktorá v tom čase bývala v byte pod Chrisom a mala taký strach, že volala políciu. Počula vraj Karrueche kričať z plných pľúc a ako obeť domáceho násilia ju to dosť rozhodilo. Všetci veľmi dobre vieme, že Chris si rád udrie do ženy a najlepšie do tej aktuálnej, ale je to s ním podľa mňa ešte oveľa horšie. V dokumentoch, ktoré Karrueche podala na súd stálo, že sa jej neustále vyhrážal zabitím, písal jej výhražné sms a vyvrcholilo to keď hrozil, že ju zastrelí. Vtedy si už zrejme povedala, že je najvyšší čas riešiť to súdnou cestou.  Tak uvidíme, či sa americká justícia postará o spravodlivosť.

Karrouche a Chris kedysi

1

02

Nič dobré mu z očí nepozerá

2

Možno toto bol dôvod Chrisovej bitky

3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk