Stella a Bella na párty

pridal WonderWoman 22.2.2017 o 21:58


cov

Ale kde bola Kristen?

Stella Maxwell a jej frajerka Kristen Stewart boli v poslednej dobe celkom nerozlučné. Chodili spolu na kolotoče, na smoothie, alebo sa vykusovali v aute. Občas si však treba ponechať aj trochu priestoru a netráviť spolu dvadsaťštyri hodín v týždni, lebo môže prísť ponorka. Možno preto Kristen tak striedala partnerky – začali jej liezť na nervy.

Stella sa preto v utorok vybrala na LOVE and Burberry bál v Londýne bez Kristen. Samej sa jej tam však ísť nechcelo, tak so sebou vzala svoju modelkovskú kolegyňu Bellu Hadid. Obe boli celé v čiernom a s tak odhalenými nohami, ako sa len dá. Bella s masívnym krížom na krku pôsobila trošku goticky, no prezradila ju chýbajúca podprsenka. Gotičky totiž bez podprsenky nechodia. Aspoň si to tak myslím. A ešte som myslela na to, že by bola sranda, keby sa Bella preorientovala a začala si svoje zlomené srdce po rozchode s Weekndom liečiť v ženskom rozkroku náručí, napríklad v tom Stellinom. Celkom by sa k sebe aj hodili…

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk