Tehotenská premiéra

pridal kara 24.2.2017 o 22:54


0

George Clooney a tehotná Amal na červenom koberci.

Tehotenstvo potvrdené, pohlavia detí už poznáme, a tak už nie je žiaden dôvod sa skrývať. Rovnako, ako minulý týždeň Rosie, aj Amal už má za sebou tehotenskú premiéru na červenom koberci. Dnes večer sa s Georgeom prešli po červenom koberci v Paríži na César Awards Ceremony (niečo ako francúzske Oscary). Amal bruško neskrývala v žiadnych voľných šatách, takže si ju môžeme konečne poriadne preštudovať. Rodiť by mala v júni, takže ak ma moja matematika neklame, je zrejme v piatom mesiaci. Pre presnejší výpočet môžeme použiť ešte údaje z vyjadrení Matta Damona, ktorý prezradil, že George mu túto radostnú správu oznámil ešte minulú jeseň, keď spolu pracovali, a Amal vtedy bola v ôsmom týždni. Každopádne, bruško má oproti takej Beyoncé, ktorá čaká dvojičky tiež, malilinké. Pritom by som skôr čakala, že na takej štíhlej a útlej žene to bude vidieť viac.

O tehotenstve už konečne predvčerom prehovoril aj samotný George, ktorý si zrejme narozdiel od Keanu Reevesa nemyslí, že založiť si rodinu po päťdesiatke je neskoro. Pre Paris Match prezradil: „Rozhodli sme sa, že budeme zodpovednejší, aby sme sa vyhli nebezpečenstvu. Nebudem už chodiť do Južného Sudánu alebo do Konga, Amal nebude chodiť do Iraku a bude sa vyhýbať miestam, o ktorých vie, že na nich nie je vítaná.“ Celkom rozumné rozhodnutie, keďže Amal ako advokátka ľudských práv často cestuje na nebezpečné destinácie a už sa zaplietla aj s ISIS, keď zastupovala Nadiu Murad, ktorej sa podarilo ujsť z ich zajatia.

George prezradil aj to, kde ich deti prežijú prvé roky svojich životov. „Máme šancu žiť v troch krajinách: Taliansko, Amerika a Anglicko. Ale keď deti začnú chodiť do školy, bude nevyhnutné, aby sme si vybrali a usadili sa. No dovtedy budeme pokračovať v presúvaní sa podľa našich pracovných povinností.“ A dodal ešte: „Ľudia si myslia, že nie sme vôbec spolu, no nikdy sme bez seba neboli viac ako týždeň.“

1

2

3

4

5

6

7

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk