Ktorá modelka skoro padla na držku?

pridal kara 25.2.2017 o 11:55


0

Opätok sa jej zamotal do šiat.

Tou modelkou, ktorá mala vo štvrtok takúto smolu, je Gigi Hadid. Mala ale o čosi viac šťastia ako pred dvoma rokmi Candice, takže neskončila rozčapená na predvádzacom móle. V Miláne tento týždeň prebiehal Fashion Week, takže Gigi ako jedna z momentálne najžiadanejších modeliek rozhodne nemohla chýbať. Vo štvrtok predvádzala kolekciu Moschino AW17, keď sa jej opatok zamotal do dlhých šiat a chvíľu to vyzeralo, že to možno ani neustojí.

Nakoniec sa jej ale podarilo šikovne sa z toho vymotať a pokračovala v predvádzaní nielen šiat, ale aj svojej prehnane štíhlej postavy. Gigi sa síce tvári, že chudne nedobrovoľne, ale na 21 rokov už vyzerá celkom strhane a staro, takže by to možno bolo fajn riešiť a nejaké kilečko – dve (alebo aj päť) nabrať späť. Za jej čudný výzor možno ale nemohla len nízka váha, ale aj čudesné kobercové šaty, divné líčenie a ešte horšia parochňa.

0a

1

2

3

5

6

7

8

9

Nechýbala ani jej mladšia sestra Bella

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk