Kukajte, aká som sexyyyy!!!

pridal kara 28.2.2017 o 22:44


0

Alebo možno ani nie….

Nicki Minaj usilovne pracuje na svojom novom albume, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už čoskoro. Niečo málo z neho už má celkom určite svoju finálnu podobu, keďže Nicki už natáča klip k jednej z pesničiek. Ignácovi sa včera podarilo nafotiť ju na Miami Beach na Floride, kde sa vlnila do rytmov hudby spolu s raperom Future.

Desivý akožesexy oblečok nemohol chýbať a ani desivé akožesexy šnurovacie čižmy nad kolená. Netuším, prečo si Nicki a jej 157 centimetrov myslí, že takéto čižmy sú na jej postavu a svedčia jej. Vlastne viem, za to asi vďačíme Kim, Karolovi a ich nevkusu trendom. A keď už sme pri tejto nepodarenej rodinke, nedá mi nespomenúť ešte aj Blek Šajnu. Tá je totiž vysoká rovnako ako Nicki a rovnako ako ona je aj celá vypchatá silikónom. No Nicki popri nej vyzerá ako drobné žieňa so súmernou postavou. Určite sa musí tešiť. Alebo sa možno ani neteší, keďže do zväčšenia svojich rozmerov zrejme investovala nemalé peniaze a teraz už nemá najväčšiu riť v hre.

.
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk