Orlando, Orlando…

pridal WonderWoman 1.3.2017 o 22:47


cov

Ty si ale kvietok…

A to som mala pôvodne namiesto slova kvietok iné slovo na k… Vyzerá to totiž tak, že Orlando má vlastnú interpretáciu pojmu „dopriavať si ohľaduplný a láskyplný priestor“, ako znelo vyhlásenie hovorcu k jeho rozchodu s Katy. Pod týmto pojmom si totiž predstavuje hrkútanie s inou ženou.

Len pred pár dňami bol na párty v nočnom klube Tao v Las Vegas a spoločnosť mu robila slečna menom Erin McCabe. A vyzeralo to asi tak, že sedeli natlačení tesne pri sebe, štebotali jeden druhému niečo do uška, smiali sa pri tom, hádzali na seba veľavravné pohľady a dotýkali sa spôsobom, ktorý moja fantázia vyhodnotila ako predkoitálny. Možno si poviete, ako som mohla dôjsť k tomuto záveru z tých pár nekvalitných fotiek, na ktorých sú títo dvaja zvečnení. Alebo, že Orlando si môže súložiť s kým chce, keď už s Katy netvoria pár. Iste. môže, ale trochu úcty a rešpektu by nezaškodilo a mohol by sa ešte aspoň chvíľu snažiť utajiť svoje prípadné milostné aféry. Lebo niečo mi hovorí, že Katy možno nebol tak úplne verný a že ani májový incident so Selenou nakoniec nebol iba nafúknutá bublina.

1

2

3

4

5

6

7

8

Tak toto je slečna Erin

9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk