Bradovi Pittovi je smutno

pridal kara 2.3.2017 o 19:25


0

A tak začal posielať smsky jeho bývalke Jennifer Aniston.

Ktovie, čo si o tom myslí Angelina. Alebo Justin Theroux. Vieme predsa, že pre Brada nie je žiadna obrúčka na prste prekážkou. Ale v tomto prípade môže byť Justin pokojný, pretože Brad sa vraj nesnaží znova si získať Jenniferino srdce. Podľa zdroja blízkeho Page Six jej napísal 11. februára, aby jej zablahoželal k jej 48. narodeninám. Údajne si vymenili zopár priateľských správ a o nič viac nejde. Zdroj blízky magazínu UsWeekly mal o čosi podrobnejšie informácie o obsahu smsiek: „Brad jej povedal, že prežíva ťažké časy kvôli rozvodu a vymenili si pár správ, v ktorých si zaspomínali na minulosť.“

Spomínanie na minulosť znie síce kadejako a mnohí fanúšikovia tohto páru sa možno potešili, no úplne zbytočne. Ďalšiemu zdroju stránky Page Six sa nepáčilo, že médiá to prekrútili, aby to vyznelo, že sa o ňu Brad opäť snaží, a tak sa vyjadril: „Nejde o nič romantické, len sú opäť priatelia. Napísali to tak, aby to vyznelo, že Brad Jennifer uháňa, ale to nie je pravda. Nejde o nič viac než o to, že sú opäť v kontakte.“ A mne nedá inak, len sa zamyslieť nad tým, kto vlastne tieto blízke zdroje sú. Naozaj volajú ich najbližší do médií? Nemyslím si totiž, že by ani jeden z nich (vzhľadom na mediálny záujem o ich vzťah aj 12 rokov po rozvode) rozprával obsah smsiek len tak hocikomu okoloidúcemu. Nech je to už akokoľvek, som si istá, že za tieto infošky dostali dobre zaplatené.

bejvávalo

3e4b7c49-631e-491a-b885-e390e250aa21

105408951_jennifer-aniston-brad-pitt-zoom-c180f6b4-0f8b-4d94-8213-03d80a50963f

Jennifer Aniston and Brad Pitt during 2004 Cannes Film Festival - "Troy" Premiere at Palais Du Festival in Cannes,  France. (Photo by Tony Barson/WireImage)

jennifer-aniston-brad-pitt-sept-1999







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk