Polky ven

pridal WonderWoman 2.3.2017 o 15:25


cov

Spoznávate tieto dve ritné polky?

Tento článok by sa dal charakterizovať dvoma slovami. Riť a celulitída. A to nesmie nikto brať osobne. Teda okrem Ashley Graham, ktorej sa tieto dve slová, ako aj celý článok týkajú. Ale priznám sa, že mám z toho zmiešané pocity a som tak trochu rozpoltená. Dáva to zmysel, vzhľadom na tie ritné polky.

Jedna moja polovica (nie ritná) mi totiž hovorí, že je super nehanbiť sa za svoje telo a brať ho také aké je, so všetkými väčšími či menšími proporciami, nedostatkami a nedokonalosťami. Ta druhá polka (opäť nie ritná) sa však pýta: ako si mohla sakra Amy na seba dať plavky, ktoré sa jej zarezávajú až do konečníka a bude len rada, ak jej vďaka nim nepraskne zlatá žila? Alebo – čo je pekné na celulitíde? Áno, je to súčasť života väčšiny žien, ale ad1 sa proti nej dá bojovať a ad2 sa nemusí vystavovať na oči. Je mi však jasné, že fotky, ktoré vznikli v stredu na Miami, ešte prejdú retušou. A že krásnu Ashley v počítači zbavia tej pomarančovej kôry na zadku a stehnách. Každopádne by to mohla byť inšpirácia pre nás, ktoré sa neživíme ako (plus size) modelky a nikto nám nedostatky neretušuje, aby sme vybehli do posilky trošku si zadrepovať, alebo sa aspoň po osemnástej nenatlačili slaninou a chipsami. Či?

 

1
2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk