Riha má nový imidž

pridal kara 4.3.2017 o 20:29


0

Je z nej pankáčka.

Rihanna rada experimentuje so svojím štýlom, ale to predsa nie je nič nové. Nedávne pyžamko a dlhú parochňu vymenila za o čosi extravagantnejšie oblečky a účesy. Urobila tak pre najnovšie vydanie Paper magazínu, ktoré bude v predaji od pondelka. Sieťované tričká, farebné kožuchy, ale aj slušivý kostýmček s kabátikom, no bez blúzky alebo aj spodného prádla pod ním.

Tému fotenia vymýšľal zrejme niekto, kto je ťažko na drogách, keďže to nazvali „high fashion predavačka z budúcnosti“. Pre mňa osobne skôr vysoko bez vkusu než vysoká móda, ale sto ľudí… Na svedomí to majú stajlisti Sharon Stokes a Farren Fucci, ktorí o fotení povedali: „Mysleli sme si, že by mohlo byť zaujímavé vidieť superstar ako Rihannu v takomto každodennom prostredí. Potom Farren pridal ten pohľad do budúcnosti, aby to bolo zaujímavejšie, takže bola celkom výzva predstaviť si, ako by mohlo dievča, ktoré tam pracuje, vyzerať.“

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk