Vysmiata Shannen Doherty

pridal kara 5.3.2017 o 20:58


0

Vlasy jej už dorastajú.

Shannen, ktorá už takmer dva roky bojuje s rakovinou prsníka, si v sobotu v sprievode svojho manžela vyrazila na akciu Animal Hope and Wellness Foundation Gala. Bolo to aj troška pracovne, keďže celú udalosť moderovala. Na červenom koberci predviedla svoje kratučké vlasy, ktoré jej už po dokončení chemoterapie začali opäť rásť.

Shannen sa minulý týždeň podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame o infošku, že už dokončila aj ožarovanie a teraz už len čaká. A tento jej príspevok mi pomohol pochopiť, ako veľmi sa schopnosť čítať s porozumením vytratila z dnešných ľudí. Absolútne všetky zahraničné stránky totiž písali, že Shannen práve skončila s chemoterapiou, pritom jej príspevok sa začínal heštegom #fbf (flashback friday) a napísala, že je to flashback na ráno 7. októbra 2016. Už keď začala s ožarovaním, chemošku mala skončenú, celý priebeh dokumentuje na svojom instagrame, takže nie je problém sa k tomu preklikať.

Ako Shannen napísala v príspevku, teraz už len čaká na výsledky testov, ako dopadla liečba. Držíme palce. „7. október 2016… nebolo to tak dávno. Posledný deň chemoterapie. Vyčerpanie. Teraz, keď už som skončila s chemoterapiou aj ožarovaním, je to už len o čakaní. Čakanie na test. Čakanie na to, či som čistá alebo nie. Čakanie na rekonštrukciu prsníka. Čakanie.“

1

2

3

4

5

s manželom

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk