La la la Ryan

pridal WonderWoman 7.3.2017 o 22:59


covr

Ale akýsi zachmúrený.

A ja viem presne, prečo je zachmúrený. Aj ja by som bola, keby film, v ktorom som odviedla kus práce, naučila sa kvôli nemu hrať na klavíri, spievala som a tancovala, dostal milión ocenení, vrátane Oscara pre moju hereckú partnerku, a môj talent by zostal neocenený. Áno, reč je o skvelom filme  La La Land, ktorý neviem už niekoľko týždňov dostať z hlavy a v ktorom bol Ryan tak úžasný. Som jediná, koho štve, že zaň on osobne nezískal takmer žiadnu cenu?

Každopádne, Ryan sa tým určite nezaoberá toľko, čo ja a ten otrávený výraz hodil len na chudáka Ignáca, lebo nemá rád paparazzov. A akčný Ignác ho nachytal hneď dvakrát. Najprv v piatok cestou na raňajky v Los Angeles a potom v pondelok, keď sa chystal na narodeninovú oslavu svojej drahej polovičky Evy Mendes. Tá mala 5. marca 43 rokov a oslavu robila samozrejme len v kruhu svojej rodiny a najbližších. A hoci rešpektujem ich rozhodnutie udržať si maximálne súkromie, chcela by som ich štyroch vidieť občas pokope ako šťastnú rodinku. Ignác bude musieť byť ešte akčnejší…

 

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk