A začína sa boj

pridal WonderWoman 9.3.2017 o 22:48


cov

Boj o spoločnú dcérku.

Ešte neprešli ani dva mesiace odvtedy, čo Scharlet Johansson oznámila, že sa po štyroch spoločných rokoch manželstva s Romanom Dauriacom rozvádzajú, a už sa medzi nimi začal boj. O to smutnejší je fakt, že je to boj o spoločnú dcéru.

Romain si najnovšie pustil ústa na špacír a podelil sa o niekoľko zaujímavých informácií. Skajina žiadosť o rozvod na súd s  konkrétnymi podmienkami ho vraj šokovala. Šokovalo ho naríklad to, že hoci chce mať Scarlett ich dcéru Rose v spoločnej starostlivosti, žiada, aby malá bývala s ňou. Nesúhlasí s tým a chce, aby Rose žila s ním v Paríži, pričom Scarlett ju môže kedykoľvek navštevovať. Vraj bol primárne jej rodič on, zatiaľ čo jej mama pracovala a už je unavený z toho, že jeho život a život ich dcéry sa riadi podľa toho, ako Scarlett natáča. Romain Skaju žiada, aby prestala robiť z tejto citlivej záležitosti verejnú vec a aby sa spoločne dohodli na podmienkach. Scarlett však má k tomu tiež čo povedať a podala oficiálne vyhlásenie. „Ako oddaná matka a súkromná osoba s kompletným vedomím, že moja dcéra raz bude dosť stará na to, aby o sebe čítala v novinách, by som rada povedala, že sa nikdy nebudem vyjadrovať k zániku svojho manželstva. Z úcty k mojim prianiam ako rodiča a z úcty ku všetkým pracujúcim matkám, láskavo žiadam ostatné zúčastnené strany a média, aby urobili to isté. Ďakujem.“ Tak teda… asi by sme sa už k tomu nemali vyjadrovať…

 

Bejvávalo

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk