Ciara a jej tehotenské fotky

pridal WonderWoman 10.3.2017 o 22:39


covc

Pre magazín Harper´s Bazaar.

Hollywood by sme mohli pokojne premenovať na Blue Horsewood, toľko je v ňom tehotných, tesne pred pôrodom, čerstvo porodených atď. Jednou z celebrít, ktoré sú v očakávaní, je aj Ciara, ktorá je v treťom trimestri a čaká jedno dieťa, nie dvojičky, ako je to tam teraz záhadne v móde. No a rozhodla sa nezaostávať za Beyoncé, ktorá svojimi tehotenskými fotkami zahlcuje internet a nechala si tiež spraviť pár záberov pre magazín Harper´s Bazaar.

Niektoré fotky sú na tehotnú mamičku na môj vkus až príliš sexy, ale tými, na ktorých je so svojim prvým synom, tak tými to vykompenzovala. Malý Future je krásne dieťa a som si istá, že ani jeho súrodenec nebude iný. Jeho starší brat sa už na neho veľmi teší a Ciara prezradila, že jej kedykoľvek vyhrnie tričko so slovami, že chce vidieť bábo a začne sa mu prihovárať. „Ahoj, bábo. Ako sa máš, bábo? Ľúbim ťa, bábo. Okej, porozprávame sa neskôr, bábo, pá pá. „Potom Ciare pobozká brucho a stiahne jej tričko späť. No nie je rozkošný?

 

1

2

3

4

5

6

7

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk