Cristiano Ronaldo čaká dvojičky

pridal WonderWoman 12.3.2017 o 21:03


cov

Pardon, náhradná matka ich s ním čaká.

Tak toto bola pre mňa rozhodne najšokujúcejšia informácia dnešného dňa a ja si netrúfam odhadnúť, či je pravdivá, alebo je to len nejaká zvrátená kačica. Ak však o kačicu nepôjde, tak Hollywood sa čoskoro rozrastie o ďalšie celebritné dvojičky.

Istý zdroj z Ronaldovej rodiny dnes exkluzívne prezradil pre magazín The Sun, že nejaká neznáma Američanka je v pokročilom štádiu tehotenstva a na svet privedie Ronaldove dvojičky. Vraj to bude čoskoro a hneď po pôrode ich dá Ronaldo previezť do svojho 5 miliónového sídla v Madride. Sám Ronaldo to vraj povedal svojej rodine a blízkym priateľom. Som zvedavá, čo mu na to povedala jeho najnovšia frajerka Georgina Rodriguez, s ktorou je od novembra minulého roka. Alebo jeho sedemročný syn Cristiano Jr., pri ktorom sa dodnes špekuluje, ako to vlastne bolo s jeho počatím. Ak sa teda ukáže, že Ronaldo si skutočne vybral náhradnú matku na vynosenie detí, nikto mi už nevyhovorí, že celé tie roky len predstieral, že je na ženy.

 

1

S Georginou a Cristianom juniorom

2

Stane sa z malého Cristiana veľký brat?

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk