Jennifer Lopez má nového frajera

pridal kara 12.3.2017 o 20:38


0

Randí so športovcom Alexom Rodriguezom.

Po nedávnom ukončení údajných radovánok s Drakeom má Jennifer po svojom boku nového chlapa. Je ním 41 ročný Alex Rodriguez, ktorý profesionálne hrával baseball za Yankees. Poznajú sa dlhé roky a podľa magazínu People sa stretávajú už niekoľko týždňov. Vraj jej veľmi imponuje, že aj Alex má deti (12 ročnú a 8 ročnú dcéru). Dáva si ale pozor a berie to zatiaľ len ako zábavu, keďže si je vedomá toho, že Alex je veľký milovník žien a rád ich strieda. Herečky (áno, tvárme sa, že aj Jennifer ňou je) mu zjavne imponujú, keďže už má za sebou vzťahy aj s Cameron Diaz a Kate Hudson.

Napriek tomu, že to údajne zatiaľ nie je nič vážne, vyrazili spolu na prvú spoločnú dovolenku. Víkend trávili spoločne na Bahamách, kam v piatok leteli súkromným lietadlom z Miami. Ignác nám dokonca zistil, že oddychujú v rezorte Bakers Bay Gold & Ocean Club.

Jen a Alex v roku 2005

1

Alex a Cameron Diaz

EXCLUSIVE TO INF. ALL-ROUNDER. February 7,  2011: Cameron Diaz and Alex Rodriguez spend a romantic day together in New York City. They were seen on their way to lunch. Credit: Elder Ordonez/INFphoto.com Ref.: infusny-156/160

Alex a Kate Hudson

hudson11f-2-web







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk