Dave Franco a Alison Brie sa vzali

pridal WonderWoman 14.3.2017 o 22:50


cov

Celebritný pár vošiel do chomúta.

Cítim sa momentálne veľmi neprofesionálne a zahanbene, lebo mi totálne vyšumelo z hlavy, že mladší brat Jamesa Franca – Dave Franco a Alison Brie sú spolu. A už vonkoncom som zabudla, že sa v lete 2015 zasnúbili. Sú skrátka celebrity, ktorým keď sa nevenuje dostatočná pozornosť (v ich prípade to bola minimálna pozornosť) zo strany médií, tak trošku u mňa upadnú do zabudutia. Budem si na to musieť dať pozor.

31 ročný Dave a 34 ročná Alison sa spoznali v roku 2011 na Mardi Gras parade v New Orleans. V roku 2012 spolu začali chodiť, po troch rokoch sa zasnúbili a po ďalších dvoch vzali. Na celebrity až príliš normálny vývoj vzťahu. To, že sa vzali, potvrdil v pondelok blízky zdroj pre magazín People. Dátum svadby, ani žiadne bližšie informácie ale neposkytol, takže snáď sa mladomanželia uráčia sami prezradiť nejaké detaily, prípadne sa pochvália svadobnými fotkami. Každopádne – gratulujeme.

 

1

1

2

3

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk