Oklamaná Paris Jackson

pridal WonderWoman 16.3.2017 o 22:54


cov

Kto oklamal dcéru kráľa popu?

Paris nám nedávno odštartovala modelingovú kariéru, keď podpísala kontrakt so známou agentúrou IMG models. Vo svete módy je nováčik a fotenia a rozhovory do magazínov sú pre ňu zrejme tiež ešte pomerne nové, hoci ich už v minulosti niekoľko absolvovala. Asi však nie dosť, lebo ju veľmi prekvapilo a pobúrilo keď zistila, že ju v jednom takomto magazíne škaredo oklamali. Alebo si len myslela, že to tak bolo.

Tým magazínom bol Harper´s Bazaar, ktorého titulku najnovšie zdobí a pre ktorý ako inak poskytla aj rozhovor. V ňom samozrejme rozprávala aj o svojom otcovi Michaelovi a mala prisľúbené, že sa to objaví aj na titulke, no z nejakého dôvodu dostala informáciu, že to tak nebude. Na svojich sociálnych sieťach sa posťažovala, že ju oklamali a že sa jej to stalo už 4. alebo 5. krát. Trošku sa ale strápnila, lebo magazín je od včera v predaji a na titulke pri jej mene je veta: v očiach môjho otca som bola dokonalá. Takže Harper´s Bazaar ju neoklamal, ako tvrdila. V utorok sa určite posťažovala kamoške, s ktorou sa vybrala na „zdravotnú prechádzku s cigou a bez podprsenky do Venice Beach. Presvitajúce piercingy na bradavkách ešte určite uvidíme na mnohých fotkách, no ten kyslý výraz už hádam nie.

1

2

3

4

5

6

7







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk