Nevera je súčasťou života

pridal kara 16.3.2017 o 21:17


0

To si myslí Jesse James, ktorý kedysi podvádzal svoju manželku Sandru Bullock.

Ešte si asi všetci dobre pamätáte kauzu spred pár rokov, kedy praskli aféry vtedajšieho manžela Sandry Bullock. Potetovaný motorkár, ktorý mal už v tom čase za sebou dve manželstvá, z toho jedno s pornoherečkou, tým ale šokoval asi najmä Sandru, ktorá si zrejme myslela, že si ho skrotí. Jesse James sa ale skrotiť len tak nenechal a pokračoval v trtkaní všetkého potetovaného v okolí, čo malo vagínu. Verejná mienka o jeho osobe teda nie je práve najlepšia a jeho to očividne serie, tak sa rozhodol poskytnúť rozhovor DailyMailu, v ktorom povedal: „Áno, podviedol som svoju manželku. Áno,  prijal som za to zodpovednosť a ospravedlnil som sa. A to je koniec tohto príbehu.“ Ale koniec to nie je, aj keď Jesse by si to želal. Doteraz mu totiž ľudia ako protiargument v akejkoľvek diskusii radi vyhadzujú na oči, že on je ten, ktorý podviedol Sandru Bullock. Čo na to Jesse? „Muži aj ženy podvádzajú. Je to súčasť života. Ale ľudia radi vidia, keď niekto zlyhá. A čím viac zlyháte, tým viac sa im to páči. Keď sa teraz pozriem na to, ako som sa vtedy cítil, myslím, že som totálne preháňal v tom, že som dovolil, aby sa ma to naozaj dotklo. Ale to bolo asi tým, že som mal pol roka pred domom 50 alebo 60 paparazzov a nebol to vôbec dobrý pocit.“ 

No teda, chudáčik. Zaujímalo by ma, koľko paparazzov mala v tom čase v pätách práve Sandra, ktorá sa snažila vyrovnať sa s neverou a ponížením pred celým svetom. Ale nie, on trpel určite viac. Ako ale vyhlásil, nič neľutuje, lebo vďaka tomu sa mohol odsťahovať z LA, kde aj ak nikdy nebol šťastný, a teraz je už štvrtýkrát šťastne ženatý (uvidíme na ako dlho). Netrvalo dlho, kým sa po uverejnení tohto rozhovoru rozhodol prehovoriť aj zdroj blízky Sandre, ktorý prezradil: „Život po Jessem bol pre ňu naozaj ťažký. Bola zahanbená tým, čo urobil, a vinila z toho seba. Vnímala ho ako Louisovho otca, takže to pre ňu bola najťažšia časť celého rozchodu. Jesse tam bol počas celého adopčného procesu. Teraz už vie, že jej je omnoho lepšie bez neho a že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Je to nezávislá žena, ktorá našla úžasného muža, ktorý miluje ju aj jej deti. Jej deti sú jej život a vždy boli jej prvou prioritou. Istý čas žila len pre Loiusa a nerandila, aby sa mohla sústrediť na neho a na seba. Trvalo jej nejaký čas, kým sa dokázala otvoriť nejakému mužovi, veriť a opäť ľúbiť.“ A nielen to, podľa blízkeho zdroja ešte žiadneho muža nemilovala tak, ako teraz ľúbi Bryana Randalla.

Sandra a Jesse James

52c802b41c2fb62f6b6a4d6636ad155f

article-0-1827b52300000578-467_634x956

LOS ANGELES,  CA - JANUARY 23: Jesse James and actress Sandra Bullock arrive at the 16th Annual Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Auditorium on January 23,  2010 in Los Angeles,  California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Sandra a Bryan

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk