Už okradli aj Kendall

pridal kara 16.3.2017 o 20:04


kendalljenner-cry

História sa opakuje.

Podobne ako pred pol rokom Kim, aj Kendall má za sebou rušnú noc. Aj keď táto krádež mala o dosť menej dramatický priebeh. Portál TMZ, ktorý má dobrých kamošov na polícii, prišiel dnes s informáciou, že Kendall volala o štvrť na dve ráno na políciu, aby nahlásila vlámanie a krádež šperkov v hodnote 200 tisíc dolárov. No nakoniec vysvitlo, že nešlo o vlámanie a Kendall nesprávne vyhodnotila niektorého zo svojich priateľov. Včera večer mala totiž vo svojom dome párty so skupinou priateľov. Počas večera začula alarm, ktorý signalizoval otvorenie vchodových dverí, ale nevenovala tomu pozornosť.

Z domu si odskočila na hodinku okolo polnoci, zatiaľ čo jej kamoši u nej ďalej žúrovali, a keď sa okolo jednej ráno vrátila, našla v spálni otvorenú šperkovnicu a chýbajúce šperky. Vtedy zavolala políciu a tá je presvedčená, že kradol niekto z pozvaných hostí. 200 litrov na šperky má, ale na sejf už neostalo?

Čo jej ukradli zatiaľ síce nevieme, ale dajme tomu, že to bolo niečo takéto:

b992de786c5775f1d2ed893caec41e38

cannes-2016-jewelry-14

metgala2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk