Adriana Lima s novým frajerom

pridal WonderWoman 17.3.2017 o 22:58


cov

Celkom rýchlo sa otriasla z rozchodu.

Vo vzťahoch krásnej Adriany Limy, najznámejšej Victoria´s Secret anjelice, je ťažké mať prehľad. Naposledy sme v septembri minulého roka špekulovali o tom, že randí s Ryanom Seacrestom, no ona medzitým stihla chodiť aj sa rozísť s hráčom NFL Julianom Edelmanom. Začali si spolu ešte minulé leto a rozišli sa len nedávno, údajne kvôli tomu, že Adriana s ním chcela mať deti, no Julian si ešte rodinu zakladať nechcel. Adriana však dlho do vankúša neplakala a už si aj našla za urasteného športovca náhradu.

Na športovcov má ale asi slabosť, lebo jej najnovší úlovok je bejzbalový hráč Matt Harvey. Včera ich Ignác nafotil na romantickej večeri v jachtárskom klube v  Miami a okrem vína a dobrého jedla si užívali aj jeden druhého. Vymieňali si vášnivé bozky a som si istá, že po večeri zašli k Mattovi, alebo na hotel, kde vo vymieňaní telesných tekutín pokračovali. Musíme si dať tentokrát väčší pozor, aby sme ustriehli, kedy a za koho ho Adriana vymení.

 

1

2

3

4

5

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk