Vysmiata Dakota

pridal Lilinka 21.3.2017 o 14:41


tit

Na prechádzke s osobným trénerom.

Náš Ignác narazil popri behaní v Californii na Dakotu Johnson, hviezdu filmu 50 Shades of Grey, ktorá nám ukazuje, že keď ženu chlap mláti v posteli, tak je to normálne a sexuálna deviácia je tiež normálna, keď má oný deviant na konte zopár miliónov. Hoci je Jamie Dornan sexoš, v súkromnom živote už nie je k mání a je šťastne ženatý. Preto sa Dakota musela uspokojiť len s filmovým ohmatávaním.

Cez víkend ju ale bolo vidno vysmiatu a šťastnú na prechádzke po boku jej osobného trénera Ryana Farhoudiho. Vieme, že v Hollywoode neplatí pravidlo nebaliť ľudí, ktorých platím, ako nám to potvrdzujú aj Mariša a Hilary, ktorá sa tiež na chvíľu ulakomila na svojho osobného trénera, či Jennifer s Casperom svojho času. Tento fakt a Dakotin potmehúdsky úsmev mi dal priestor na konšpiráciu, či títo dvaja nie sú náhodou viac ako tréner a klientka. Každopádne, chlapík je poriadny sexoš, preto by som sa Dakote ani nedivila. Zatiaľ však cucali iba mrazený jogurt a nie seba navzájom.

dakota-johnson-is-all-smiles-alongside-her-personal-trainer-01

dakota-johnson-is-all-smiles-alongside-her-personal-trainer-03

dakota-johnson-is-all-smiles-alongside-her-personal-trainer-05

pre ľudí s horším zrakom som aj priblížila

dakota-johnson-is-all-smiles-alongside-her-personal-trainer-02

Ryan a Dakota na instagrame

screen-shot-2016-07-06-at-6-10-01-pm







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk