Večer s bývalkou

pridal WonderWoman 21.3.2017 o 6:47


cov

Cara a Vincentka si vyšli na Brodway.

Cara Delevingne a St. Vincent sa rozišli niekedy v septembri minulého roku a odvtedy spolu veľmi nekomunikovali. Predpokladám, že to bolo hlavne preto, že Vincentka sa veľmi rýchlo dala dokopy s Kristen Stewart. Dlho im to však nevydržalo a Vincentku nahradila anjelica Stella Maxwell. Kristen si skrátka vybrala tú viac sexy.

Keď už teda Kristen nestojí medzi Carou a Vincentkou, nič im nebránilo vyjsť si spolu včera večer na Brodway show. Zatiaľ to síce nevyzeralo, že by sa k sebe vrátili, ale ja mám taký pocit, že sa o to možno snažia. Cara bola predsa do Vincentky veľmi zamilovaná a blízky zdroj aj po ich rozchode tvrdil, že sa stále ľúbia a problémom je iba diaľka medzi nimi. Vraj by to chceli nejako vyriešiť a možno práve teraz je ten čas, kedy to riešia. A ja im aj držím palce. Vincentka je sympoška a má už aj dosť rokov na to, aby to s Carou myslela vážne.

 

1

2

3

Uvidíme ich ešte takto spolu?4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk