Eva Mendes a jej oblečenie

pridal WonderWoman 23.3.2017 o 22:42


cov

V ktorom len tak žiari.

Evička Mendesovie, ako si ju dovolím familiárne nazvať, si to u mňa v poslednej dobe dosť žehlí. Nie, že by mi niečo urobila, alebo že by sme sa nebodaj poznali. Ale mala som na ňu ťažké srdce hneď z niekoľkých dôvodov. Najskôr preto, že si uchmatla Ryana Goslinga, potom preto, že sa mi nezdalo veľmi pekné, že ho nechodí podporovať na červený koberec a to by vlastne aj boli všetky dôvody. Ale keďže vysvetlila, že to je len kvôli tomu, že chce tráviť čas s ich milovanými deťmi, pochopila som to a získala si moje sympatie.

Navyše si nedávno vyšla do spoločnosti pri príležitosti otvorenia otvorenia obchodu New York & Company, v ktorom si aj bežný ľud môže zakúpiť niečo z jej kolekcie oblečenia. Na otvorenie prišla krásna a s úsmevom a rovnaká je aj na promo fotkách k jej najnovšej kolekcii. Všetkým pripomenula, aká je to krásna a elegantná žena a ja by som rozhodne brala jej vlasy. A Ryana, samozrejme. Ale to jej nikto nehovorte, nech sa zase nerozkmotríme.

 

1

2

3

4

5

6

7

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk