Iggy Azalea je späť

pridal kara 24.3.2017 o 18:51


0

S niečím novým, čo asi chcela byť pesnička. Nevydalo.

A vopred upozorňujem všetky citlivé povahy, že tento klip asi nie je nič pre vás. A ak máte náhodou vkus a hudobný sluch, tak asi ani pre vás. Nová (ževraj) pesnička Iggy Azalei je totiž hotové peklo. A jej slová sú tuším ešte menej rozmanité než tie, ktoré má Riha vo svojej pesničke Work. Akurát v tomto prípade sa dokolečka neopakuje work work work work work work ale bounce bounce bounce bounce bounce.

V tomto duchu sa nesie aj videoklip – Iggy nadhadzuje svojou veľkou želatínovou riťou. To má byť asi sexy, ale ja som tento trend ešte stále nepochopila. Jedno je ale jasné, grafici sa na ňom namakali jedna radosť. Iggy totiž v klipe nemá na zadku jednu celulitídovú jamku, pritom v skutočnosti je to jeden kráter vedľa druhého. Klip som pozerala už pred pár hodinami a ten odpad mi ešte stále hrá v hlave, takže priateľské varovanie, ak sa to stáva aj vám – pustite si to radšej bez zvuku. Na nočné mory vám postačí aj pár sekúnd od 1:23 (a vydržte aspoň do 1:40).

1

2

3

4

5

6

iggy-azalea-mo-bounce1

iggy-azalea-mo-bounce-video-premiere







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk