Bábätko je na svete

pridal kara 25.3.2017 o 21:20


0

Cheryl Cole porodila.

Ďalšie celebritné bábo uzrelo svetlo sveta. Liam Payne sa pred chvíľou pochválil na svojom Instagrame, že sa z neho stal tatko. Dlho tajnosti robiť nevydržal, keďže bábätko ešte nemá ani meno. Cheryl mu porodila synčeka a pochválil sa aj fotkou, na ktorej ho drží v náručí. K nej napísal: „Moji blízki priatelia a rodina vedia, že sa nestáva veľmi často, aby som ostal bez slov…wow! Som neskutočne šťastný, že môžem do tohto sveta privítať nášho nového chlapčeka, toto je moment, na ktorý nikdy po zvyšok života nezabudnem a je to moja doteraz najobľúbenejšia spomienka. Som v úžase z jeho úžasnej mamy a z toho, aká bola celý tento čas, splnila mi sny. Zatiaľ sme mu nedali meno, ale už získava srdcia – vrátane toho môjho. Cítim sa veľmi požehnaný.“ 

Tak teda rodinke gratulujeme a hádam nebudeme nikdy musieť písať o rozchode a ťahaniciach o starostlivosť malého. Skeptik vo mne sa síce nezaprie, ale začínam im trocha veriť, že sa možno fakt našli. Tak uvidíme.

Liam so synom

1

tehotná Cheryl

2

šťastní rodičia

cheryl-and-liam-payne

cheryl-t

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk