Kim s Karolom majú veľkú novinku

pridal WonderWoman 27.3.2017 o 21:54


cov

Plánujú ďalšieho potomka.

Viem, určite si poviete, že Kardashianský klan by sa už nemal ďalej rozrastať. Že už ich je beztak veľa, sú všade a život bez nich by bol oveľa krajší. Tým bez nich myslím to, že by sme o nich v živote nepočuli, nie, že by nemali existovať. Ale viete, ako to je. My o ich rozmnožovaní nerozhodujeme, je to na Kim a Karolovi a tí sa rozhodli, že chcú dieťa číslo tri.

Aj keď pri pohľade na Karola si skôr myslím, že sa rozhodovacieho procesu ani nezúčastnil. Pôsobí dosť duchom neprítomne, takže možno si len bez námietok splní tú plodiacu časť. Kim plán mať ďalšie dieťa prezradila v promo videu k ďalšej epizóde Keeping Up With The Kardashians. Povedala, že sa ide o ďalšie dieťa pokúšať, lebo doktori jej to veľmi neodporúčajú. Aj Kris sa o ňu bojí a nechce, aby riskovala svoje zdravie. Kim však vždy spraví to, čo si zaumieni a tak je možné, že včera vytiahla Karola na romantickú večeru do Los Angeles preto, aby sa po nej mohli vrhnúť do snaženia sa. A ak má Karol sexuálnu úchylku a vzrušuje ho film Revenant, tak možno z Kim doma strhol ten medvedí kožuch a… veď viete čo. Videli ste to na porno nahrávke, ktorá Kim otvorila brány do sveta slávnych.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk